Chiliä juustoraasteen alla? |
Aineet:
2 punajuurta
pieni sipuli
1/2 vuohenjuustotankoa
1 tl rakuunaa
mustapippuria myllystä
1/2 tl viinietikkaa
pastaa 2-3 hengelle
parmesania
Kuori punajuuret, ja tee lastuiksi esim. kuorimaveitsellä. Silppua pieni sipuli. Pieni vuohenjuustotangosta noin puolet. Laita pastavesi kiehumaan. Paistinpannulle tulee sen sijaan öljyä ja rakuunaa ja sipulisilppu. Kuulota hetki ja lisää punajuuri. Kypsyttele punajuurta pannussa sillä aikaa kun pasta kypsyy. Lisää punajuuren sekaan myös hyppysellinen sokeria tai hunajaa, etikka ja myllystä mustapippuria Kun pasta alkaa on lähestyä valmista, sekoita punajuuriseoksen joukkoon vuohenjuusto. Kun juusto alkaa pehmetä, lisää sekaan vielä tilkka pastan keitinvettä.
Valuta pasta (ota talteen tilkka keitinvettä) ja kaada tarjoiluastiaan. Lisää sekaan punajuuriseos, ja tarvittaessa vielä vähän pastan keitinvettä. Tarjoile parmesanraasteen kera (ja skumpan kera).
Jouluntapainen, eikö totta? Jälkiruuaksi suklaakakkua punajuuresta.
Oi, herkkua on pelkkää! :)
VastaaPoista